20 november 2011

en typisk..

.. kolonilott. Nej faktiskt inte, tyvärr verkar man inte odla så mycket här, men på den här lilla trottoar stumpen var det någon med gröna fingrar som varit framme ;-)

en typisk..

.. byggnadsplats

en typisk..

.. kiosk

en typisk..

..bensinstation

bilverkstad

det finns även mer "riktiga" mek/verkstäder här, som typiskt ser ut så här

en bil kommer lastad....

... men en väldigt massa sugrör! Här får man sugrör t o m till ölen, så många sugrör blir det ;-)

Vanlig syn i PP

Jag skulle nog säga att detta är typiskt hur gatorna kan se ut här borta: några små restauranger, någon liten "kvartersbutik", "fix-mek-ställe" å så klart lite kläder på tork lite här å varå så en väldans massa tuk tukar, å motos så klart

Vägarbete

Ser inte riktigt ut som vi kanske är vana med... Men man tager vad man haver ;-)

Kep

Fancy hotell som tyvärr var fullbokat, men man kunde ändå vara där å äta o softa vid deras pool ;-)

Utsikt Kep å havet

Kep

Jag å två av mina kollegor, Alexander o John, på Sailing club. Men jag såg inte skymten av någon båt... Mycket så här i Kambodja, dvs mycket som inte är vad man kan tro ;-)

Kep


Väldigt ute på landet - närmsta grannarna till hotellet var kossorna ;-)

Kep

Å här bodde jag. Jag skulle bott i en bungalow men jag fegade - gillar inte när det inte är heltäckande väggar å tak. Så jag valde att bo i själva hotell delen istället, tänkte det var mer säkert från kryp å sånt. Men tyvärr icke, jag lyckades ändå få oönskat besök av en stor o otäck spindel, men personal kom till undsättning med insektssprayen i högsta hugg ;-)

Kep

För rätt många helger sedan åkte vi ett helt gäng, kollegor o kompisar, ner till kusten å Kep, en liten kuststad. Man åker inte direkt dit för att bad, utan för att äta. Helt fantastisk mat!! Bästa skaldjur å fisk jag ätit, definitivt värt att besöka ;-)